Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha én légikisérő szeretne...

Ha én légikisérő szeretne lenni akkor ez ügyben mit tegyek?

Figyelt kérdés
Én légikisérö szeretnék lenni az az igazság hogy most fogok ballagni az általánosból és légikisérö szeretnéklenni akkor ehez külön szakközépiskolába kell mennem vagy föiskolán lehet ezt a szakot választani ????
2010. jan. 5. 21:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Egyik sem. LÉGIUTASKÍSÉRŐ képzéseket a légitársaságok saját maguk szerveznek, ahol kiválogatják a nekik megfelelő embereket.
2010. jan. 5. 22:11
 2/5 A kérdező kommentje:
és ahoz mit kéne tenni mármint oda kell menni ?
2010. jan. 6. 14:16
 3/5 anonim ***** válasza:

Minimum 3 nagyon ismert (angol, német, olasz, spanyol, francia, kínai ilyesmi) nyelvet kell tudnod, szerintem minimum társalgási szinten. És rohadt sok képzésen kell részt venned. Én szerintem, el kéne végezned ilyen tanfolyamokat (OKJ) nyelv, egészségügy meg ilyenek. De szerintem a legcélratörőbb, most egy gimnázium lenne.

És majd 4 év múlva már tényleg tudod, hogy azt szeretnéd-e, és ha igen, akkor irány egy reptér és kérdezni. :)

2010. jan. 7. 16:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Olvastam, hogy még csak általánosba jársz.

Szóval szerintem még nem kell ezen paráznod. Tök mind1 milyen suliba mész, mert a lényeg az, hogy a 4. év után lerakod az érettségit és mehetsz máshova azt tanulni amit szeretnél.

2010. jan. 7. 17:01
 5/5 A kérdező kommentje:
kösszy :D
2010. jan. 8. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!