Érettségizők, ti mennyiért vennétek meg egy rendesen kidolgozott érettségi követelményt ismerősötöktől?
Semennyiért.
Ez azért enyhén sz@rragas töle..
Ne adj érte pénzt.
Sajnos ezek a saját tudás szintje, logikája, felfogása, szókincse- fogalomkincse alapján készült.
Sokan próbálnak így pénzt keresni, sőt még egyes iskolákban tanári (!!!) közvetítéssel is árulják az adott specifikus irományt.
Hidd el, hogy jobban jársz, ha magadnak készítesz egy ilyen segédletet.
Na szóval
1) Miért nem magadnak dolgozod ki? Ne legyél lusta, mert te jársz rosszul!
2) Ha már ennyire nem veszed a fáradtságot, és velem iratod meg a 170(!) oldalt én tuti 20 ezret kérnék. De lehet, hogy többet. Aki lusta, az fizessen meg, nem fog nálam potyázni. (Én nem vennék ilyen kidolgozott tételeket, magamnak jobban meg tudom csinálni. Neked is ezt tanácsolom.)
3) Az interneten találsz elég anyagot INGYEN. Aki így vesz mástól kidolgozott tételt, az hülye. De ha ennyire akarja, akkor teljesíteném a kívánságát :) $
Ha még nem vetted meg,akkor itt a teljes kidolgozott követelményrendszer :)Ingyen:) Remélem segítettem!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!