Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogyan lehet a legesleggyorsab...

Hogyan lehet a legesleggyorsabban egyetemi professzor lenni?

Figyelt kérdés

Azt tudom hogy először természetesen gimnázium..... Aztán egy jó érettségi.....Később, mikor lediplomáztam egy tanárképző...... És utána??????

Ha az eddig említettekben hiba van, akkor afelől is válaszokat kérhetek? Mert ezekben sem vagyok biztos, de a professzorrá válás folyamata igen érdekel. Előre is köszönöm minden kedves válaszolónak a kérdésre fordított idejét:)

2014. jún. 26. 10:14
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

"Akkor most egy kérdés tőlem. Miért lettek teljesen korrekt válaszok lepontozva?" De ha már így kérdezed: Ki lett lepontozva?:

1.válasz: A válasz 83%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 61%-ban hasznos válaszokat ad.

2.válasz: A válasz 81%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 68%-ban hasznos válaszokat ad.

3. válasz: A válasz 85%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 68%-ban hasznos válaszokat ad.

4. válasz: A válasz 83%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 61%-ban hasznos válaszokat ad.

5. válasz: A válasz 70%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 61%-ban hasznos válaszokat ad.

És végül a tiéd, 6. válasz: A válaszíró 68%-ban hasznos válaszokat ad. Már csak azért is, hogy ne legyen igazad, nem pontoztalak le.

2014. jún. 27. 15:48
 12/13 A kérdező kommentje:
A további válaszokat nem olvasom el, ha már ilyen "kedves" emberek írnak, azokat a válaszokat, amik segítettek nagyon köszönök, a válaszíróknak a kérdésbe fektetett idejét nagyra értékelem.
2014. jún. 27. 15:51
 13/13 anonim ***** válasza:

Leggyorsabban a következőképpen:

1. 18 évesen érettségi (több emeltszintű, hogy könnyű legyen az egyetem.)

2. +3 év BSc

3. +2 év MSc

4. +3 év PhD (Doktori iskola)

5. +1 év PhD eljárás

6. +5év egyetemi oktatói tapasztalat

7. +1 év habilitációs eljárás

8. +1 év a habil oklevél után a Professzori pályázatra és a MAB döntésre, majd a Köztársasági elnöki kinevezésre várva.

Ha ez is megvan célba értünk.

2014. okt. 25. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!