Mennyi az esélye annak, hogy a Miskolci egyetem Gyógytornász szakáról, átvesznek a Debreceni egyetem Gyógytornász szakára? HELP
Semennyi ugyanis az átjelentkezéssel állami ösztöndíjas képzésre csak akkor lehet átjelentkezni, ha az adott szakon maradtak támogatott helyek, és ha a hallgató a felvételin pontszáma alapján bekerült volna.
Azt, hogy pontos milyen feltételeknek kell megfelelni, a felsőoktatási intézmények határozzák meg, sőt az egyes karok is más-más feltételeket szabhatnak.
Ha meg annyira De Nk-n akarsz tanulni hogy a fizetős képzésre is átmennél akkor ebben a kari tvsz dönt, két lezárt félév után jelentkezhetsz át..minimum 3,5 átlag..meg van egy pár feltétel.
Mire letelik az egy év garantálom hogy megszereted a ME-t. (én ott végeztem eü karon igaz másik szakon) Jó a képzés, Egyetemvárosban tényleg minden megvan ami kell..jó a diákélet..Miért nem jó Miskolc neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!