Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen szakokat válasszak...

Milyen szakokat válasszak ezek közül?

Figyelt kérdés

Anglisztika alapszak, Kommunikáció és médiatudomány alapszak, Magyar alapszak, Pedagógia alapszak, Szociológia alapszak (ezt nagyon szeretném!!!), Társadalmi tanulmányok alapszak, Andragógia, Ifjúságsegítő, Reklámszervező szakmenedzser.

A szociológiát nagyon szeretném, és még ezek azok, amik érdekelnek. Ezeken a területeken tudnám magam elképzelni, illetve ezek azok, amiket itt a városomban tudnék tanulni. Más vérosba nem tudnék járni, csak ide. Szerintetek melyiket éri meg választani? Melyik hármat?

2008. júl. 31. 21:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szegedi andragógusnak: Nagyon örülök én is,hogy nem csak én gondolom így ezeket a dolgokat. Tényleg ugyanazokat tanuljátok?Na ez tök jóó:) És ti is megszenvedtetek a művelmélettel?Jajj nekünk a tanárunk szóról szóra kérte vissza az elméleteket..nagyon rossz volt. Nálatok csak művszerv szakirány van ugye?De szted ettől ugyanugy dolgozhatunk úgy mint személyügyi szervező?mert igazából engem ez érdekelne,de nálunk Egerben sincs csak művszerv meg felnőttképzési szervező szakirány.

Ja és énis elnézést kérek a kérdezőtől,de nagyon érdekel más véleménye is. Egyetértek h a kommot jelöld meg elsőnek,de másodiknak az andragógiát jelölném a helyedben,de ezt már mondtam:) sok sikert a felvételihez!

2009. febr. 5. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!