Lehetek pszichológus?

Figyelt kérdés

Egészsègügyi Szakközép iskolában tanulok ,humán szakon.Általánosban közepes volt az évvégi átlagom,most középsuliban sokat javítottam.Tanultunk pszichológiát 5-ös lettem belőle.

Lehetek pszichológus vagy csak akkor ha gimibe járok?

2014. jún. 20. 17:08
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha belehúzol és teszel emeltet bioszból/kémiából akkor simán lehetsz.

Én gépész szakközépbe jártam mégis 400 pontot szedtem össze mert odafigyeltem, és önerőből jól fekészültem érettségikre.

2014. jún. 20. 17:38
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod.
2014. jún. 20. 17:41
 3/7 anonim ***** válasza:

Már hogyne lehetnél. Rajtad áll a jövőd, csak tenned kell érte. Az egy butaság, hogy aki "csak" szakközépiskolát végzett, az nem tud elvégezni egy komolyabb egyetemet. Nekem több orvos és mérnök ismerősöm is van, akik nem gimnáziumba, hanem szakközépbe jártak, és néha még az előnyükre is vált az egyetem alatt, hogy már volt valamennyi szakmai alapjuk. Úgyhogy mindent bele. :)

Az első választ csak annyiban szeretném egy picit helyesbíteni, hogy tudtommal a kémia nem felvételi tárgy pszichológián, csak a biosz, magyar, töri, matek és egy idegen nyelv. Csak ezekért jár pluszpont, ha emeltezel belőlük.

2014. jún. 20. 17:51
 4/7 A kérdező kommentje:
Biosz,magyar ,angol ,és a töri az jól megy.A matek.az kevésbé.Köszönöm a válaszod.:)
2014. jún. 20. 17:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Ezek közül úgyis csak az a kettő fog számítani igazán, amiből a legjobban érettségizel. Ha csak a matek nem megy, az még nem akkor probléma. :) Persze a pontjaidba az is bele fog számítani, hiszen kötelező érettségi tantárgy, de nem olyan nagy súllyal.
2014. jún. 20. 18:02
 6/7 A kérdező kommentje:
Rendben ,köszönöm .:)
2014. jún. 20. 18:26
 7/7 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy nem ide tartozik és igaz,hogy én műszaki szakközépiskolába járok,de én sem szeretnék gépész lenni.

Csak azért írtam le,hogy tudd nem vagy "egyedül".

2014. jún. 20. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!