Pszichológus vagy cukrász legyek?
Nagyon különböző a két szakma :)
Én 10.-es vagyok, mindig is tudtam, hogy mi az ami érdekel, de most nagyon sokat gondolkodom, mert május 20.-áig kell eldöntenem hogy milyen fakultációra menjek.
Én pedagógiai szakközépbe járok, azért jöttem ide mert itt tanulunk két évig pszichológiát, mindig is érdekelt ez a terület, de rájöttem hogy nekem esélytelem.
Általában 4-es 4,2-es az átlagom, de nincs meg bennem az ami ehhez a pályához kellene. Sokan mondták, hogy nagyon kemény ott a tanulás, nem szeretem a bioszt, és 2-es vagyok matekból és ez lehúzná az érettségis pontjaimat. Ráadásul nagyon nehéz bekerülni, magas a ponthatár és túljelentkezés van.
A történelem és a földrajz a kedvenc tantárgyam, szívesen tanulom őket, és érdekel főleg a földrajz, szóval mindenképpen ezek irányába szeretnék tovább haladni.
Bocsi, hogy magamról írtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!