Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Irodalomból 15%? Mennyit kéne...

Irodalomból 15%? Mennyit kéne teljesíteni érte?

Figyelt kérdés
Ha nem tanultam a 15% elérhető ? Folyamatosan 3-4percet tudok beszélni a tételről talán. Ha esetleg olyan tételt húzok ki amiről nem tudok semmit ebben az esetben mi a teeendő(megpróbáljak rizsázni valamit)?

2014. jún. 17. 16:27
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
valahogy csak meglesz a 2es :)
2014. jún. 17. 20:20
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha olyan tétel húzol ki amihez semmit sem tudsz szólni, megengedik egy újabb tétel húzását is.

Nem tudom, hogy most 2014-ben mi a szabály, pár évvel ezelőtt lehetett 3 tétel húzni, akkor ha a az első kettőre nem tudjuk a megfelelő választ adni. Persze ez min pont, vagyis jegy veszteség volt.

Neki# 9 meg üzenem, ha megtanultad a feladatokat, akkor válaszolni is fogsz tudni, persze most úgy érzed szita a fejed, hidd el , amikor ott leszel, eszedbe fog jutni a megtanultak. Fel a fejjel, BÁTORSÁG !!! ÉS SOK SIKERT A VIZSGÁHOZ !!!

NEKED PEDIG KEDVES KÉRDEZŐ, ÚGYSZINTÉN Legalább olyan szerencsét, hogy megkapd az óhajtott jegyet irodalomból, és nyelvtanból is !!! ;)

2014. jún. 17. 21:12
 13/14 A kérdező kommentje:
köszönöm megkaptam az óhajtott jegyet :D még túl is teljesítettem az elvártakat (magasan) :DD
2014. jún. 20. 22:59
 14/14 anonim ***** válasza:

Jó hír, örömmel olvasom.;))

Ezután nyugodt nyaralást kívánok !

2014. jún. 21. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!