Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mit tegyek? Gondoltam arra...

Mit tegyek? Gondoltam arra hogy ha nagyon rosszul sikerül újraérettségizek vagy így is elmegyek okj-ra, vagy ha nagyon nem tudok lépést tartani akkor fél évkor átiratkozom máshova, de nagyon félek mindentől.

Figyelt kérdés
Gimnáziumba járok,most voltam 11.-es nyelvis osztályban de nagyon nagy bajban van a sulink,mi vagyunk az utolsó gimnáziumi osztály.nagyon félünk hogy bezárják idő előtt a sulit ezért jövőre kéne leérettségiznünk,úgy hogy 2éves anyagot adnának le egy év alatt.jó tanuló vagyok,de nem vagyok túl okos csak szorgalmas.nagyon félek hogy így nem fognak fősulira felvenni,félek hogy megbukok az érettségin,nagyon nem vagyok erre felkészülve.a szüleim nem támogatnak,rám bizzák a döntést de ha valamit panaszkodnék akkor fogjam be a szám mert én akartam.nagyon nehéz így.nem tudom mit tegyek.nyáron matektanárt kéne keresnem,nyelvvizsgáznom kéne úgy hogy tényleg senki nem segít semmiben.azt sem tudom milyen egyetemre mennék,igazából sehova sem akarok menni.a szüleim nem engedik hogy okj-ra menjek,azt mondják hogy az egyetemre vegyek fel diákhitelt de ezt meg főleg nem akarom.ha másik suliba megyek azzal megint baj lesz mert mindig is nehezen illeszkedtem be,és ez már ígyis a második gimim mert az előzőböl elüldöztek.itt nagy nehezen már elfogadtak 2év után,és nem akarom megint kitenni magam annak amit korábban volt itt is.ráadásul a suli váltást is egyedül kéne intéznem úgy hogy nagyon le vagyok maradva mindenből és így szerintem még szintfelmérő vizsgát sem tudnék írni:S
2014. jún. 16. 18:21
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!