60 tétel 10 nap alatt?
Érettségire készülök..És, próbálok összegyurmázni tételeket, de egyszerűen lehetetlen...Féled-meddig kidolgozott tételek vannak, mindenhol..Ha összerakom őket, 2x mondom el ugyanezt, bevezető sehol nincs (magyar)
a töri valahol 20 oldal, valahol csak 1, túl kevés vagy túl sok, a nyelvtan tételek meg mind túl rövidek..Most akkor érettségin elég ha 5-6percet beszélek??
Nem kell túlparázni. Nem kell 15 percig folyamatosan beszélni. Az a lényeg, hogy normálisan el tudd mondani a dolgokat. Ha 5 perc, akkor annyi. Sőt, engem nyelvtanból kb. a 3. mondat után leállított a tanár, hogy elég lesz, köszöni, látja, hogy tudom.
Építsd fel normálisan a tételeket: legyen valami bevezető, aztán a lényeget mondd el összeszedetten.
Amúgy is...érettségin a legtöbb tanár jófej, még az is, aki 4 évig utált.
Csak a mi osztályunkba kb semmi se tud semmit, és minden tanár úgy van, hogy majd én elviszem a balhét, és engem beszéltetnek...főleg, hogy 6 tárgyból szóbelizek :D
és pont a töri-magyar-nyelvtan tételeket nem tudom még :(
Na paff, én is 6 tárgyból szóbeliztem, az egyik ráadásul emelt volt. És?
Amúgy meg napi 6 tétel. Az aztán tényleg nem sok, még egy gimisnek se...Ha napi 10-et tanulsz, még ismételni is esz időd.
Nem szó szerint kell megtanulni a tételeket, csak a lényegét, hogy értelmesen tudj róla beszélni.
Feleslegesen parázzátok túl ezt az érettség dolgot, gagyi az egész.
Nem kéne gép előtt ülni inkább tanulni kéne.
EGyébként ha túl lesztek rajta rájöttök, hogy ez lósz*r.
Ennél sokkal nehezebb vizsgáitok, problémáitok is lesznek az életetekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!