Hogy kezdjek neki az érettséginek?
Figyelt kérdés
42 éves fodrász vagyok.Szeretnék érettségit,de levelezőn,mert GYES-en vagyok.3 v.4 évig kell tanulnom?Leírnátok részletesen mi a menete?2010. jan. 2. 17:38
1/5 anonim válasza:
Levelezőn nincs érettségi szerintem. Estin teheted csak le. Ha 8 általánosod van akkor szerintem akár 2 év alatt is, mert lehet gyorsítani, de ez persze rajtad is függ.
2/5 A kérdező kommentje:
Fodrász vagyok,tehát szakmunkásba jártam.köszi a választ.
2010. jan. 2. 18:24
3/5 anonim válasza:
van ahol 2 év alatt is le lehet tenni, pénzbe kerül, a legkedvezőbb eddig amiről tudok az 35.000ft/fél év. És ez nagyon jó ár,mai már tartalmazza az érettségi díját is.
4/5 anonim válasza:
de lehet hogy 1 év volt, nem fél.már nem tudom.
5/5 anonim válasza:
Levelezőn is lehet érettségizni. A gimi utolsó két évét én is így csináltam meg. A férjem meg most jár suliba. Az első két év tuti, hogy ingyen van (legalábbis náluk), az utolsó kettőn meg azt hiszem talán tanulmányi eredménytől függ, hogy mennyit kell fizetni. De nem több tízezerről van szó. Olyan 12.000/félév körül van, ha jól emlékszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!