Mennyire lehet jó munkát kapni egy OKJ-s tanfolyammal? 17/L
Figyelt kérdés
10.-es vagyok jelenleg egy természettudományi gimnáziumban, igazából megbántam,hogy nem szakiskolát választottam, hisz így a tovább tanulás fontos lenne, egy érettségivel nem sokra mennék. Közben úgy hozta a sors,hogy a barátommal más terveink vannak, szeretnénk összeköltözni majd,gyűjtögetni de ezt sajnos az egyetem mellett nem tudnánk megvalósítani,mivel sehol a közelben nincs egyetem (vidéki vagyok), neki pedig van itt egy állandó, jól fizető munkahelye. Vajdaságban élek, de Szegeden szívesen elvégeznék egy OKJ-s tanfolyamot, nem telne semmibe hetente egyszer-kétszer át menni a határon. A pedagógia, a kommunikáció illetve a marketing érdekel igazán. A kérdésem még az lenne,hogy számít az,hogy az érettségim hanyas lesz illetve milyen szintű? Kell felvételizni vagy nem? Elég kezdő vagyok, még csak tájékozódom :) Előre is köszönöm.2014. jún. 9. 20:37
1/1 anonim válasza:
Lehet le fogsz pontozni érte, de a tanulmányaidat ne a szerelmi életed döntse el. Ha van lehetőséged továbbtanulni, akkor igenis tanulj tovább. Gondolom nem az az életcélod, hogy 40 éven át állómunkát vagy olyat, amiért nem fizetnek meg eléggé. Akárki akármit mond, egy megfelelő diplomával (nem büfészak) még mindig több esélyed van elhelyezkedni, mint nélküle.
Ha más nem végezd levelezőn az egyetemet, akkor ugyanaz lenne mintha, az OKJ-ról beszélnél. Havi párszor kéne csak bejárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!