Biztonságszervező I. (felsőfokú OKJ) tanfolyammal talált már valaki munkát?
Figyelt kérdés
Ez alatt azt értem, hogy meghozta e várt "eredményt" a tanfolyam elvégzése. Sikerült e ezáltal előrébb jutni vagy szakmailag jobb állást találni. Ez a tanfolyam [link] 2013. febr. 24. 01:54
1/4 anonim válasza:
Ismerek 2 léhűtőt akinek összelyött egy kis időre.Látványosan nem értettek a szakmályukhoz amolyan igazi lusta biztonságiőrők voltak,de a semmittevésükért kaptak 140ezret
Ha ebben a szakmában képzeled a jövőd akkor elég satnya jövő elé nézel.A biztonsági szakma egy rakás... mindentéren.Sehol nem jelentenek be rendesen,nincs szabadság,de pappíron kiosztják,már a táppénzt sem akarják fizetni,utazási kedvezmény kilőve,pedig miből is tartana nekik,ha lenne valami egyedi családi kedvezményed még azt sem intézik el.
Én inkább megyek segédmunkásnak ,minthogy egy ilyen mocsok szakmában dolgozzak!
2/4 anonim válasza:
első válaszoló leginkább helyesen tanulj meg írni.
3/4 A kérdező kommentje:
AppaYipYip:
és neked valami infód van? :)
2013. márc. 4. 11:38
4/4 anonim válasza:
csak annyi, hogy nem ez a papír fogja nekem meghozni a várt eredményt. ez csak egy szükséges plussz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!