Milyen szakot ajánlanátok felsőoktatásban?
Lassan el kéne döntenem, hogy mit akarok, eddig meggyőződésem volt, hogy programtervező informatikus leszek, pontosabban inkább beletörődtem, mert a programozás és a matek magától ivódik az agyamba, bármiféle erőlködés nélkül. Ugyanakkor nem szeretném az életemet egy számítógép mögött letölteni, mert semmi fantáziát nem látok a dologban. Bár szeretek alkotni, szeretem, ha egy program elkészül és nagyon jól sikerül...
Inkább érdekelne a pszichológia vagy a szociológia, politológia, marketing, médiatudomány, csak ezekkel meg az a baj, hogy eddigi tanulmányaim során annyiszor találkoztam velük, mint szűz nagymama az unokájával.
Objektumorientált szoftvertervezés
A tantárgy angol neve: Object-Oriented Software Design
Adatlap utolsó módosítása: 2008. február 13.
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
Villamosmérnöki és Informatikai Kar BSc. Mérnök Informatikus Szak, Informatikai Technológiák szakirány, Rendszerfejlesztés ágazat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!