Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen szakot ajánlanátok...

Milyen szakot ajánlanátok felsőoktatásban?

Figyelt kérdés

Lassan el kéne döntenem, hogy mit akarok, eddig meggyőződésem volt, hogy programtervező informatikus leszek, pontosabban inkább beletörődtem, mert a programozás és a matek magától ivódik az agyamba, bármiféle erőlködés nélkül. Ugyanakkor nem szeretném az életemet egy számítógép mögött letölteni, mert semmi fantáziát nem látok a dologban. Bár szeretek alkotni, szeretem, ha egy program elkészül és nagyon jól sikerül...

Inkább érdekelne a pszichológia vagy a szociológia, politológia, marketing, médiatudomány, csak ezekkel meg az a baj, hogy eddigi tanulmányaim során annyiszor találkoztam velük, mint szűz nagymama az unokájával.

2014. jún. 9. 18:31
 1/10 anonim ***** válasza:
hát a mérnökinfo elég cumi...
2014. jún. 9. 20:51
 2/10 A kérdező kommentje:
A mérnökinfó nem programtervező informatika
2014. jún. 25. 22:16
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha nagyon nem tudod mit kezdj magaddal,de jó vagy matekból akkor menj el gazdaság és menedzsmentre mert azzal nagyon sok irányban eltudsz helyezkedni. Ha esetleg még sem tetszene, bármikor válthatsz (1-2év nem nagy vesztegetés, úgyis van még 50+éved:) )
2014. jún. 25. 22:36
 4/10 A kérdező kommentje:
Értem, csak eddig gazdaságit nem tanultam, informatika szakon vagyok. Ezért gondoltam a pszichológiára, ami már nagyon régóta érdekel :)
2014. jún. 26. 00:11
 5/10 anonim ***** válasza:
engem akarsz meggyőzni hogy a szoftvertervező nem a mérnökinformatikus egyik szakiránya?
2014. jún. 26. 14:54
 6/10 A kérdező kommentje:
Két különböző szak, gondolom nem csinálnak egy szakból kettőt, más néven, csak mert vicces :)
2014. jún. 26. 20:53
 7/10 anonim ***** válasza:

Objektumorientált szoftvertervezés

A tantárgy angol neve: Object-Oriented Software Design

Adatlap utolsó módosítása: 2008. február 13.

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem

Villamosmérnöki és Informatikai Kar BSc. Mérnök Informatikus Szak, Informatikai Technológiák szakirány, Rendszerfejlesztés ágazat

[link]

2014. jún. 26. 21:00
 8/10 A kérdező kommentje:

Én erre: [link]

és erre: [link]

Bátyám mérnökin volt és nem kellett annyira megerőltetnie magát, annyira, mint ahogy a programtervezőnél mondják :)

2014. jún. 27. 08:45
 9/10 anonim ***** válasza:
és akk mutasd meg nekem hol indul ilyen szak? mert énfelém nincs ilyeen...
2014. jún. 27. 16:53
 10/10 A kérdező kommentje:
Meglehet nézni a linken, amit küldtem
2014. jún. 27. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!