Melyik a legjobb vendéglátós suli Budapesten? Gundelt vagy a Dobost ajánlanátok inkább?
A Gundel sokkal jobb! Sok szálloda, étterem, nem is hajlandó más iskolából jövő pincérekkel foglalkozni. SZKTV döntőn az elős, második és negyedik helyezett lett a Gundel három tanulója, szakácsoknál is miénk volt az első két hely.
Az iskola elág szörnyen néz ki, télen huzatos, most meleg, de a tanárok normálisak, szigor van, de van színvonal. Ide gyere!
Válassza...
Menj csak a Dobosba, jó lesz az neked.
Csak egy országos/nemzetközi versenyt mondj, ahol a Dobos megelőzte a Gundelt az idén!
A legszámottevőbb az SZKTV verseny:
Pincér szakmában 1. 2. és 4. hely
Cukrász: 4. hely
Szakács: 1. és 2. hely.
Dobosos még a dobogóra sem került, egy cukrász jutott a döntőbe tőlük, ő sem szerepelt jól.
Itt ellenőrizheted. Alul van egy Excel fájl az eredményekkel.
A munkahelyem nem hajlandó tőletek alkalmazni senkit. Eleve kizárt, ahogy a Szamos és a Giorgo is.
De sok sikert neked, az épület sokkal szebb. Az is valami
Szamos a régi csepeli vendéglátóipari
mindegyikbe gundeles bizit kapsz mármint 2014 ig igy volt most nem tudom de a csepelibe jó a pincérképzés
A Gundelt szerintem nagyon kerüld el.
A tanárok igazságtalanok.
Ha oda mész, nagyon meg fogod bánni.
Szerintem a Dobos a legjobb suli a vendéglátó iskolák közül. Nem véletlen, hogy ekkora túljelentkezés van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!