Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Van olyan munka lehetőség...

Van olyan munka lehetőség amely reggeltől - 13:00-ig tudnék dolgozni?

Figyelt kérdés

Tisztelt hölgyek és urak! A következő lenne.

Segítséget kérnék önöktől, lehet hogy nem az összes állásajánlatot néztem meg, de lehet hogy pont azt az egyet tudják majd felajánlani nekem amit nem találtam meg.

Olyan iskolában és esti tagozaton leszek amely mellett, szeretnék dolgozni.

Katona József: Közlekedés Gépész szak.

Kedd,Szerda,Csütörtökön van. 15:30-tól. A szabadnapot is így választanám,hogy tudjak tanulni.

Példának: Hétfőn,Kedden,Pénteken,Szombaton,Vasárnap dolgoznék.

Másik variáns; Hétfőn,Kedden; reggeltől-13:00-ig,Szerdán; reggeltől-13:00-ig,Csütörtökön;reggeltől-13:00-ig,Pénteken; egész nap, Szombat,Vasárnap szabadnap.

Köszönettel a moderátoroknak,hölgyeknek és uraknak!

2014. jún. 6. 19:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Ilyet csak fél állásban lehet keresni. És nem ezen az oldalon.
2014. jún. 6. 20:03
 2/5 A kérdező kommentje:
Sokat segített! Fölöslegesen akkor ne is írjon,ha értelmesebb választ nem tud adni,kérem szépen.
2014. jún. 6. 20:54
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
éjszakai árufeltöltő 22től reggel 6ig, utána alszol majd 15:30 ra besétálsz az iskolába.
2014. jún. 9. 14:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem az első teljesen értelmes volt, ez nem álláskereső oldal...
2014. jún. 11. 11:15
 5/5 anonim ***** válasza:
McDonalds. Mivel ott foleg diakok vannak, eleg rugalmasak ilyen teren.
2015. nov. 3. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!