Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek melyik szakon...

Szerintetek melyik szakon érdemesebb továbbtanulni: idegenforgalom vagy számvitel?

Figyelt kérdés
2010. jan. 1. 14:55
1 2
 11/11 anonim válasza:

Ha bírod a szárazabb és tanulósabb éveket és persze utána a hasonló munkát, akkor számvitel. Sokkal jobb lehetőségeket és fizetést biztosít.

Én ifo-n végeztem, azért itt is volt bőven közgáz, számvitel, pénzügy, stb - szóval azért nincs olyan messze egymástól a kettő, voltak is többen akik szakot váltottak.

De tény, hogy egy PSZF-es vagy BCE-s számvitel diplomával általában még a diploma előtt szerzel munkát, az ifo/vendéglátósok nagy része meg keresgélt egy darabig vagy egyáltalán nem a szakmában helyezkedett el (én sem...), pedig ez a legjobb ilyen képzés volt az országban (BGF-KVIFK).

2010. jan. 8. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!