Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek melyik szakon...

Szerintetek melyik szakon érdemesebb továbbtanulni: idegenforgalom vagy számvitel?

Figyelt kérdés
2010. jan. 1. 14:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
számvitel
2010. jan. 1. 15:00
 2/11 anonim ***** válasza:
Számvitel.
2010. jan. 1. 17:02
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! De esetleg valaki egy kicsit konkrétabban ki tudná fejteni, hogy miért válasszam a számviteli szakot?
2010. jan. 1. 17:43
 4/11 Dávid ***** válasza:

Idegenforgalomra mennek ff-ak és nők is, számvitelre inkább nők.

Az idegenforgalom nagyobb divatszakma.

Egy könyvelő munkája kissé monoton, ám egyedül dolgozhatsz anélkül, h a főnök folyamatosan bactatna, ami nem elhanyagolható tény:)

Magasabb fizetés, jobb elhelyezkedés, és jó előrelépési lehetőségek.

Bármelyiket is választod, egy angol felső az megdobja a fizetésed.

2010. jan. 3. 23:45
 5/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm az utolsó válaszolónak! ;)
2010. jan. 5. 17:49
 6/11 A kérdező kommentje:
Ja és még annyit szeretnék kérdezni, hogy nem gáz ha férfiként számviteli szakon szeretnék tanulni ill. könyvelőként elhelyezkedni vagy gyakorlatilag semmi esélyem a hölgyekkel szemben. :S
2010. jan. 5. 17:56
 7/11 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gáz. Miért ne lenne esélyed a nőkkel szemben?Férfiak is szoktak tanulni számvitel szakon.
2010. jan. 6. 16:51
 8/11 A kérdező kommentje:
Ok, köszi. Akkor nincs semmi probléma. ;)
2010. jan. 7. 15:38
 9/11 anonim válasza:
Hát szerintem azért gondokozz el azon, hogy mennyire vagy reál orientált... mert ez a két szakma tantárgyak szempontjábol messze van egymástol, mint Makó és Jeruzsálem
2010. jan. 8. 07:12
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha van nyelvtudásod, akkor külföldön jobban el tudsz helyezkedni, mindkettőben vagy egy külfőldi cégnél itt Mo-n.Én is számvitelt tanulok,de én utálom,mert nem értem, nincs rá elég késségem hozzá + nővérem könyvelő és tiszta idegbeteg tud lenni bevallás idelyén és persze neki kell kifizetni ha valamit elront.Viszont jól lehet vele keresni,de ahhoz egész nap dolgozni kell.Ugyan ez a könyvvizsgálat is, marha jól keresnek,de akár éjjel nappal is lehet melójuk,de ha vállalkozó vagy,akkor csinálod 10-20 évig és ha már összeszedted magad, nyugodtan nyugdíjba mehetsz vagy valami más állást választassz.
2010. jan. 8. 07:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!