Mennyit tanulsz most a kollokviumra / vizsgádra ami jövő héten van?
Hát nekem 4 vizsgám van jövőhéten... Ebből 3hoz tanultam már valamit, a negyedikbe még bele sem szagoltam :S
Asszem mától nem alszom. :)
Hétfőn lesz egy vizsgám, igaz, arra már tanultam (de úgy látszik nem eleget, mert egyes lett). Ma este nekikezdek. A két ünnep között nem tanultam, csak egy beadandót írtam meg, sikerült így időzítenem a dolgokat. Mondjuk nem is tudtam volna, mert pici gyerekem van és a két ünnep között nincs bölcsi, na meg hát vele azért muszáj karácsonyozni meg ilyenek.
Szóval ma este tanulás lesz, remélem menni fog, bár elég fáradt vagyok a tegnap este után :S De hát hétfőig ez lesz, éjjel tanulás.
Aztán vizsga pénteken is, az rohadt nehéz lesz, de arra több időm lesz tanulni, mert akkor már van bölcsi, lehet nappal is készülni. Utána már szerencsére csak egy van vissza, legalább is merem remélni, hogy többet már nem kell és februárig lógathatom a lábam :) Engem már csak ez éltet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!