Mégis hogy szerezzek 440 pontot a felvételihez?
Természetesen a plusz pont 60%-tól jár.
Lehet itt természetes lenne, ha ekkora pontokról beszélünk, hogy nyilván nem ilyen 50%-ra megy a kérdező... De azért leírtam, mert hozzá tartozik, hogy nem " csak le kell tenni ". :P
Vagy ezek ennek a szaknak a kötelezői?
Valaki válaszoljon! :DD
Nemtom mit nem értesz egyébként, de egy kis önállóság nem árt ha egyetemre akarsz menni...
Érettségi követelmények
Az alábbi érettségi tárgyak közül legalább egyet emelt szinten kell teljesíteni.
Az alábbi vizsgák közül kettőt kell választani:
biológia
közép v. emelt szintű érettségi
vagy
magyar nyelv és irodalom
vagy
matematika
vagy
történelem
vagy
egy idegen nyelv:
angol
vagy
francia
vagy
német
vagy
orosz
Igen ezt értem, mivel pont erre kérdeztem rá.
De én nem hiszem, hogy ha ezekből leteszek 2 emeltet, akkor megvan a 440. Én valahonnan úgy emlékszem, hogy csak bizonyos szakoknál ad két tantárgy +50-et. Biztos, hogy ha ezek közül 2-t leteszek, akkor megvan a pont?
Ajjj..... Nem rosszból kedves kérdező de már kezd úgy tünni mintha buta lennél.....
A felvételi tárgyakból ha kettőt teljesitesz emelten akkor kettő miatt kapod a +50-et TEHÁT A +100 PONTOD AMIT LEHET SZEREZNI MEGVAN!
Ha ez a két emelt érettségid 85%-os lesz az duplázással 85+85+85+85=340 + a 100 pont =440 pont.
TEHÁT 440 pontot összetudsz szedni ha jól érettségizel.
VAGY ha 5ös voltál 11-12be mindenből akkor azzal egyszerübb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!