Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mennyi az esélye hogy felveszn...

Mennyi az esélye hogy felvesznek újonnan induló szakra?

Figyelt kérdés
most indul szegeden egy szak (dentálhigénikus). 102en jelölték be összesen és ebből 25 első helyre (én is). nekem olyan 290-300 pontom lesz. ez mennyire elég egy újonnan indult szakra? ilyenkor nagyon magasra rakják a ponthatárt? tudom hogy ez a többi jelentkező pontjaitól is függ, de még is mennyi lehet az esélye hogy ekörüli ponttal felvesznek?
2014. jún. 3. 12:04
 1/3 reptoid ***** válasza:
Na ez az, amit tényleg senki nem tud.
2014. jún. 3. 12:41
 2/3 A kérdező kommentje:
és ahol tavaly 247 volt a ponthatár? most oda 159en összesen és ebből 40 első helyen. én itt 2. helyre jelöltem. (pécsi egyetem képi diagnosztikusi szak). viszont az előző években 270 körüli volt a ponthatár, régebben pedig 300 körüli. ide mennyi az esélyem h felvesznek 290-300 ponttal?
2014. jún. 3. 12:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Fölösleges messzemenő számításokat végezni. A ponthatár nagyot változni csak változtatásokkor szokott, nem tudom az adott szakon mikor mi történt. A most indulót pedig mégannyira sem.
2014. jún. 3. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!