Idegsbész szeretnék lenni. Hol tanuljak?
Orvosi egyetemre kell menned mindenképp.6 évig kell tanulnod,és a hat év után lediplomázol,ekkor megkapod az általános orvosi diplomádat.Ezután lehet szakosodni.Azt nem tudom hogy az idegsebésznek hány évig tart a szakosodás.Ezen az oldalon olvastam tegnap vagy tegnapelőtt egy orvosival kapcsolatos kérdést,és valaki belinkelte hogy melyik szakorvosnak hány évig tart a szakosodás.
Egyébként orvosira a biológia mellett fizikából/kémiából kell érettségizni,az utóbbi kettő közül te választassz.És jelenleg a 3 közül valamelyiket emelt szinten kell megcsinálni.
Sok sikert kívánok!!! :)
Egy ÁOK alapjáraton 6 év, utána még 6 év az idegsebészi szakosodás. Amúgy ez ma a leghosszabb felsőoktatási képzés.
Kémia + biosz emelt, és irány egy orvosi egyetem. Ha már bent vagy, tudni fogod, mit kell tenni, meg a tanároktól és leendő kollégáktól is informálódhatsz. Sok sikert.
de inkább orvos legyél
mint történész/közgazdász/kommunikáció szakos nulla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!