Csak én jegyzetelem ki állandóan a könyveket vizsgára?
Nevezzétek büfészaknak, de nálunk ritkán kell könyvből tanulni. Akkor lassan elolvasom, megértem, kihúzom a lényeget, margójegyzetet készítek. Volt, hogy kijegyzeteltem, de akkor is inkább a diák szövegét egészítettem ki a könyvből infókkal a jobb megértés érdekében.
De talán nem hülyeség!
Én pl. a szóbeli tételeket dolgozom mindig magam ki. Lehet időpocsékolás, de majdnem tudom, mire végzek. Más csak kb. kétszer kell elolvasni az ötöshöz.
Harmadik vagyok.
Köszönöm minden "kedves" látogatónak, hogy lepontoztatok. Én nem sértő hangnemben írtam, olvassátok el újra. Mindenki másképp tanul! Amúgy könyvtárszakos vagyok, és képzeljétek, kell szaklapokat is nézegetni néha, mert azokban több van, mint a könyvekben, jegyzetekben. (Ezt nekem tudnom kell, elvégre ezekkel IS fogok foglalkozni.) Ti mindent megértetek belőlük? Oké, a szaklapok se piskóták, de azok legalább aktuálisak, míg a könyvek jó része még akkor születtek, mikor még azt se tudták, lesz rendszerváltás.
Az intelligenciaszintetek a béka segge alatt van, ha a tietekkel meg nem egyező véleményt rögtön lehurrogjátok. Ezt már lehet lepontozni, de ettől függetlenül tudom, hogy nekem is van némi igazam...
Kedves kérdező, köszönöm!
Nem neked szólt a kiborulásom, hanem azoknak, akiknek nem tetszik a megjegyzésem. Én kultúráltan leírtam, hogy én nem így szoktam, de lehet, hogy másnak beválik, és hogy én mit szoktam/javaslok. És elég rosszul esett a sok lepontozás. Ha atombunkón írtam volna az első hozzászólásom, akkor megérteném, de nem úgy írtam, mert van annyi eszem. Sokszor nem értem az embereket, na mindegy. A másodikra már nem írt rajtad kívül senki. Remélem azért, mert elgondolkodtak...
Örülük, hogy neked modern könyveid vannak, nekem nagyon sok olyan jegyzetet ajánlgattak az évek során, amik sárgábbak voltak a vajnál (ezért élek a saját jegyzeteimen only). Sok olyan iskola és szak van, ahol nem tartják naprakészen az ajánlott irodalmat, mert megvannak a régi, jól megszokott anyagok. Az én sulim is ilyen, itt ajánlják a szaklapok olvasgatását is. Pont ezért.
Ugyan. A pontozassal nem tudom miert foglalkozik itt mindenki. Kb. semmi jelentosege nincs. Akinek ez a mervado, hogy a valasz hasznos-e vagy sem az igy jart. Nekem hasznos volt a valaszod.
En csak jovo evtol jarok foiskolara, de beleolvastam nehany szakirodalomba, es borzalmas nemelyik. De szerintem nem hulyeseg a kijegyzetelos dolog se, csak nekem nem lenne hozza turelmem az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!