Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogyan lehetek magántanuló?...

Hogyan lehetek magántanuló? Mennyit kellene fizetnm érte stb?

Figyelt kérdés
szóval, a kérdés, hogy hogyan lehet valakiből magántanuló középiskolában? a tanárok óráit kell fizetni vagy mit?és hogyan? 16/L

2014. máj. 30. 19:12
 1/1 anonim ***** válasza:
Úgy tudom,az igazgatónál kell kérvényezni, hogy magántanuló lehess, és ha úgy látja, hogy valamiért jobb lenne neked magántanulóként, akkor engedélyezi. Fizetned semmit nem kell érte, de szerintem tanárok nem fognak hozzád házhoz kijárni. Elvégre a magántanuló "bevállalja", hogy magától készül és úgy jár el vizsgázni. Én voltam magántanuló egy évig betegség miatt és azt mondták az iskolában, hogy nincs olyan, hogy a tanár házhoz kijár, pedig nekem indokolt lett volna. Viszont hallottam már olyanról is, hogy egy terhes lányhoz meg kijárnak... Szóval nem tudom ez hogy működik, de hozzám nem jöttek sajna.
2014. máj. 30. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!