Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mik az előnyei és hátrányai...

Mik az előnyei és hátrányai ha magántanuló leszek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Azért szeretnék magántanuló lenni, mert volt egy komolyabb betegségem ami miatt több hónapot ki kellett hagynom a sportomban amit hetedik éve űzök.Számomra ez a legfontosabb és mivel most nagyon le vagyok maradva, ezért nincs más lehetőségem arra hogy behozzam a hátrányom mint hogy heti kétszer edzem.De sajnos erre addig nincs lehetőségem ameddig be kell járnom az iskolába. Valamint 8.-os vagyok második félév már nem igen számít a továbbtanulásban csak annyira, hogy ne bukjam meg. Viszont elég tanácstalan vagyok, fogalmam sincs hogy ez mivel jár.Azt szeretném kérdezni, hogy az lehetséges hogy ezt a maradék 3 hónapot ami van az iskolából, azt magántanulóként töltsem és amikor kezdődik a gimnázium akkor meg ismét iskolába járhassak? Melyik tantárgyakból érdemes tanárt fogadni? stbstb.Aki magántanuló vagy aki tud nekem segíteni annak nagyon megköszönném ha válaszolna!! Sajnálom hogy hosszúra sikeredett. Szép napot!

2014. márc. 15. 12:24
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!