Milyen foglalkozást tudtok ajánlani?
Magyar és töri faktot akarom választani.Korábban pszichiológus pálya érdekelt,de nem szeretem annyira a bioszt.Érdekelnek még a nyelvek,esetleg a számítógéppel kapcsolatos dolgok,de ahhoz meg esetleg kellene matek,ami már nem érdekel(4-es vagyok most fakton).
Ezenkívűl szívem mélyénn énekesnő lennék,vagy költőnő,de vmi biztos szakma(már amennyire ebben a vilában lehetséges) mindenképpen kéne.
Pszichológiára nem kötelező a biológia. Törivel, magyarral, idegen nyelvvel is lehet felvételizni.
Énekesnő, meg költő, erősen ilyen művészeti pályák. Szóval ilyen unalmas magolós hülyeséget nem tudok neked elképzelni mint pl. a jog, ( amúgy sem mész vele semmire, meg a pontok nagyon magasak) a pszichológiában van fantázia, és az szerintem illene neked. Mondom két tárgyat kell csak jól összehoznod.
Esetleg még valami bölcsész, bár azzal sem megy sokra az ember...
"Esetleg még valami bölcsész, bár azzal sem megy sokra az ember..."
Szerinted a pszichológia, micsoda? Lelövöm a poént, bölcsésztudomány.
Azért, ha pszichológiára mész erősen gyúrj rá a bioszra még ha nem is az lesz a felvételi tárgyad!
Sok sikert!
Igen tudom, hogy bölcsész szakirányba tartozik, mivel másba nem igazán illene bele.
Ahhoz képest egy magán praxisban dolgozó pszichológus baromira megtud élni belőle. Arról nem is szólva, hogy a kórházaknak most nagyon kellene a pszichológusok, mert nagyon kevesen vannak...
"Arról nem is szólva, hogy a kórházaknak most nagyon kellene a pszichológusok, mert nagyon kevesen vannak..."
Én azt hittem, hogy tele van a piac pszichológusokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!