Ha választanotok kellene a Corvinus, az ELTE, a BKF és a ZSKF kommunikációs képzései közül melyiket választanátok és miért?
"Főként olyan emberek véleménye érdekelne akik már tanultak ezek közül valamelyik intézményben vagy épp tanulnak."
Tudom, nem vagyok jó válaszoló, mert nem ezeken és nem ezt tanulom, DE. Én ebben a sorrendben nézném őket, ahogy írtad. Presztízs miatt.
Szia!
Először is adok tippeket, hogy szerintem miket nézz meg az adott iskolában:
- milyen elhelyezkedési mutatói vannak a végzett hallgatóknak
- milyen bérrel rendelkeznek a (pályakezdő) munkavállalók
- ezek az adatok honnan vannak
- mennyire gyakorlatias az oktatás, hiszen a kommunikációs szakma az elméleti ismeretek mellett főként a tettrekészségről, a gyakorlati tudásról és annak alkalmazásáról szól.
- milyen szakirányok vannak - egy vagy több szakirány teljesítésével a jelenlegi munkaerő-piaci kihívásokra felkészülsz-e...
Ezekre a felvin találtam választ a ZsKF kapcsán:
A másik, hogy van-e lehetőség a főiskola keretén belül "dolgozni", pl szakmai gyakorlat teljesítésére vagy bármi másra. A ZsKF-en van, ami egyfelől azt az anomáliát, hogy "pályakezdő, de rendelkezzen gyakorlattal", leküzdhető, másfelől pedig ösztöndíjat is kereshetsz ezzel...!
Én ide járok, és itt is szeretnék mesterszakra menni majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!