Emelt kémiára melyik könyvből tanuljam az elméletet?
A Villányi-féle Kémia a kétszintű érettségire c. könyvből, vagy a Mozaik 11-12-ből?
Ősszel emeltezem majd, ahhoz kellene.
Köszi szépen! :)
Köszi a választ, ment a pacsi :)
Elárulnád, hogy miért jobb? Ez tartalmaz minden elméletet, ami csak kellhet írásbelire és szóbelire egyaránt?
Ha jó emeltet akarsz csinálni, akkor igenis több könyvből kell tanulni, az alábbiakat ajánlom, persze sok az átfedés, de az egyikben ez nincs benne a másikban az nincs benne, aztán, ha pont az lesz benne, akkor az.......
Szóval: mozaik: 9, 10, 11-12
Z. Orbán Erzsébet szerverlen kémia III.
Illetve a villányi könyv
Én is több könyvet ajánlok. + ha a tanórán esetleg felvázoltatok jó kis ábrákat vagy táblázatokat akkor füzet is.
A Villányi könyvek nagyon jók, fontos, hogy kivesézz mindent a követelményrendszer alapján, amit az Oktatási Hivatal honlapján megtalálsz és letölthetsz a kísérleti részekkel együtt.
Azonban én azt hallottam, hogy idén már nem lehet előrehozott érettségit tenni az októberi-novemberi vizsgaidőszakban. Utána is jártam:
"A 2013/2014. tanév május-júniusi vizsgaidőszakában már csak az adott középiskola pedagógiai programja
szerint a középiskolai szakaszt lezáró évfolyamot eggyel, illetve kettővel megelőzi középiskolai évfolyam tanulói
tehetnek előrehozott érettségi vizsgát, és csak idegen nyelvből, illetve informatikából. A 2014/2015. tanévtől az
október-novemberi vizsgaidőszakokban már nem lesz lehetőség előrehozott érettségi vizsga letételére. "
Ha tévedek, javítsatok ki, de ezt az Oktatási Hivatal honlapjáról másoltam.
Sok szerencsét!
köszi a sok választ! :)
szerintem a Kémia a kétszintűre tk+fgy-re ill. az Ötösöm lesz kémiából c.könyvre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!