Rossz érettségi, rossz élet?
Figyelt kérdés
Most érettségiztem 2014-ben. A matekom ma derült ki 31%.. Annyira szégyellem..5éve korrepetálásra járok, ott mindent tudtam, de itt meg kettes??A többibe bele se merek gondolni.mióta megírtam olyan azinten ideges vagyok, nem tudok másra gondolni. A párkapcsolatomra is kihat ez. Úgy terveztem, hogy egy évet kihagyok és tanulok bioszt és kémiát és megpróbálom az állatorvosit..de így??semmi értelme az élwtemnek, a családom romokban, nem is beszélek inkább róla..menjek el szakmàra? Egy olyat se találtam eddig ami érdekelne..18/L2014. máj. 15. 15:39
21/21 anonim válasza:
Kedves utolsó! Rácáfolnék ! Nyílván vannak olyan emberek akik a kihagyott egy év alatt lógatják a lábukat, de azok meg sem érdemlik , hogy felvegyék őket. Egy emeltre való felkészülés is rengeteg energiával és erőfeszítéssel jár , kettőről meg nem is beszélve. Szerintem a középszintűekre is kell azért jócskán tanulni mert 80-90% okat írni nem egyszerű főleg annak akinek mint pl én is kémiás gondolkodásra állt rá az agya és a matek nem az erőssége. Mivel mi töriből 4 év alatt gyakorlatilag semmilyen alapot nem kaptunk így azt is gyakorlatilag egyedül kelett megértenem/ megtanulnom. Az meg ha valaki azt írja hogy minden benne van az atlaszban nagy hülyeség , mert azért egy hosszú esszé megírásához azért szükség van háttértudásra. Az egy más kérdés hogy nem egy két nevesebb gimnáziumról halottam , hogy gyakorlatilag leszarják ha puskázik a gyerek . Nos általában az ilyen embereknek a legnagyobb az arcuk .. (tisztelet a kivételnek) visszatérve az emeltekre azért sokkal könnyebb úgy megcsinálni , hogy nincs melette más tantárgy de hangsúlyozom még így is nagyon kimerültem már így a végére . Semmi se lehetetlen jó tanárra bazinagy szorgalomra és kitartásra van szükség . És gyakorlatilag úgy néz ki hogy szeptembertől fogorvosin kezdhetek , azoknak a melepetésére /hamis barátok/ volt tanárok akik alulértékelték a képességeimet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!