Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Egyik ismerősöm szerint van...

Egyik ismerősöm szerint van korhatára ha egyetemen nappalis szeretnék lenni. Igaz ez?

Figyelt kérdés
2009. dec. 28. 13:37
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Felső korhatára úgy tudom nincsen. Alsót nem tudom:)
2009. dec. 28. 13:43
 2/8 A kérdező kommentje:

Az alsóba 30 évesen talán már bele esek... :):)

Köszi a választ!

2009. dec. 28. 14:20
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Egész biztos, mert nálunk nappalin van egy 47 éves férfi:)
2009. dec. 28. 14:43
 4/8 anonim ***** válasza:
felsőoktatásban nincs korhatár! 100 évesen is mehetsz akármelyik fősulira!
2009. dec. 29. 10:22
 5/8 anonim válasza:

Én úgy tudom, hogy az orvosi egyetemen van korhatár.

Csak gondoljunk bele, ha egy 40 éves orvost látsz, feltételezel már nála elég tapasztalatot. Márpedig ha mondjuk 35 évesen kezdte el az orvosi egyetemet, akkor még nagyon az elején járna a tanulmányainak...

2010. jan. 5. 20:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Orvosin sincsen korhatár.
2010. jan. 5. 22:00
 7/8 anonim válasza:
Valóban: nincs az orvosin korhatár. Megkérdeztem, mivel én 26 évesen fogom kezdeni.
2011. jún. 8. 13:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Nincs korhatár az orvosin. Testvérem odajárt, volt neki is 40 éves csoporttársa. Tanároknál is volt, aki kb. ennyi idősen diplomázott le. (Mondjuk ő ilyen szabadon választható tárgyat oktatott, nem a fő-fő tárgyak egyikét.)
2012. jún. 4. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!