Lusta vagyok tanulni, mit kell ellene tenni?
Figyelt kérdés
Annyira nem szeretek tanulni, hogy hazudok a szüleimnek hogy megtaniltam de közben nem is. És nem jók a jégyeim, és márcsak pár nap van a suliból, és szeretnék javítani. De nem tudok tanúlni. Segítsetek kérlek minél hamarabb.(8.-ba járok szóval fontos lenne)2014. máj. 6. 21:26
1/5 anonim válasza:
Hova vettek fel? Gimi,szakiképző,szakközép?
2/5 anonim válasza:
Magadban dől el, hogyan tudnék én segíteni, aki nem is látlak? Pszichológus.
3/5 anonim válasza:
Rossz a hozzáállásod az egészhez, vagy nem tanultál meg tanulni.
Ennél többet nem tudok mondani, mert nincs információm rólad és a tanulási szokásaidról.
Viszont ajánlom, hogy érd utol magad, mert innentől egyre nehezebb lesz, és nő a tét.
4/5 anonim válasza:
10-ből 9 gyerek lusta, Vekerdy Tamás, a híres pszichológus a kamaszok lustaságát élettani lustaságnak nevezi. Természetes, hogy a gyerek, miután kb 6 vagy akár több órán át egy kényelmetlen széken ül, és mások utasításait hajtja végre, délután szabad akar lenni, nem mindenkit kötnek le a tudományok. 8.-ban már nem annyira fontosak a jegyek, a javítás szükségessége attól függ, hogy a szüleid hogy állnak hozzá. Ha te magad is akarsz javítani, akkor pihenés után (ne rögtön a suli után) egy-másfél órára ülj le a könyv mellé, minden mást kizárva, mobil eldugva, számítógép kikapcsolva. Lassan, értelmezve olvasd a szövegeket, húzd alá a lényeget, akár színessel is, utána meg csak a lényeget olvasd el, és próbáld meg magadnak felmondani. Sokaknak beválnak a pókhálóábrák színekkel, nyilakkal, rajzocskákkal. Osztálytársaddal is összeülhettek, és egymásnak feltesztek kérdéseket az anyagból.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, kipróbálom :)
2014. máj. 7. 15:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!