Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Állandó fáradtság, nem tudok...

Állandó fáradtság, nem tudok rendesen tanulni, mit tehetek ellene? (Lent)

Figyelt kérdés
Olvastam arról, hogy létezik ilyen krónikus fáradtság szindróma, a jelek szerint illik rám a "betegség". Állandóan fáradt vagyok, mikor már felkelek, állandó fejfájás, tanulni pedig egyszerűen képtelen vagyok, pedig egyetemet most kezdtem. Az egész 15 kg fogyással kezdődött, majd egyre inkább gyengültem. Próbálok egészségesen enni, mozogni (bicajjal járok mindenhová) de egyszerűen úgy érzem ez túl kevés. Mit tanácsoltok, mit próbálhatnék még ki?
2012. okt. 10. 11:16
 1/8 anonim ***** válasza:
pajzsmirigvizsgálat
2012. okt. 10. 11:26
 2/8 anonim ***** válasza:
Vérvizsgálat: elsősorban pajzsmirigy ahogy első írja, és nézess vasat, hátha vérszegény vagy.
2012. okt. 10. 12:07
 3/8 A kérdező kommentje:
Vérvizsgálatot csináltak, az rendben volt, de a pajzsmirigy is jó ötlet. Nem tudjátok véletlenül hogy mennyibe kerül egy ilyen vizsgálat, vagy ingyen megcsinálják egyáltalán?
2012. okt. 11. 22:36
 4/8 anonim ***** válasza:

ingyen a szakrendelésben, magándokinál nem.

Remélem jó városban élsz, és hamar sorra kerülsz.

TSH nincs a vérvizsgálaton, ugye?

2012. okt. 11. 23:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Lehet cukrobetegség, de vérvizsgálat kizárta volna, legalább is alap, hogy mérnek, bár nem tudom, milyen alapon vizsgálták és milyen osztályon.meg a vasat is. hemoglobin ?
2012. okt. 11. 23:20
 6/8 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy túl hamar sorra kerülnék, de mielőbb megpróbálok időpontot/beutalót kérni :)

TSH nincsen a vérvétel eredményén. Igazából én is a cukor miatt mentem el, mert az volt gyanús hátha cukorbeteg vagyok (van a családban) de azt kizárták. Néztek vasat és hemoglobint is, azok rendben voltak.

2012. okt. 12. 22:52
 7/8 anonim ***** válasza:

szerintem immunbetegség is kiderült volna, mert azt tuti nézték.

Nekem marad ez így elsőkörben. Bár rólam ugrana le 15 kg.

2012. okt. 12. 22:56
 8/8 A kérdező kommentje:
Eleinte én is örültem neki :)
2012. okt. 14. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!