Ha megvan a pontom akkor biztos, hogy felesznek?

Figyelt kérdés

Hali!

Fizetős gazdálkodás és menedzsment szakra jelentkeztem és tavaly a suliban 240pont volt a ponthatár...Most 900an jelölték be ezt a szakot fizetősen és 200az első helyen..

A suli 250embert tud felvenni...

Aggódom picit hogy sok 360-370pontos fog bekerülni és így a 250.helynél is az alsó határ már 320körül lesz.

Szerintetek van rá esély , hogy 240ről egy év alatt ennyit ugorjon a ponthatár?

A BGF PSZKról van szó!

2014. máj. 6. 16:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem lesz ilyen magas.

Akinek olyan magas pontszáma lesz, az elmegy első helyen pl ELTE-re vagy BCE-re, nem BGF-re fog járni. Plusz azok úgy is hátrébb sorolódnak, akik alacsonyabb helyen jelölték meg az adott helyet.

2014. máj. 6. 17:54
 2/3 anonim válasza:
Kérdező én is hasonló helyzetben vagyok. Van 306 pontom és 260-tól felvesznek fizetősre, de ki tudja hol fog megállni a vége. Kicsit parázok én is.
2014. máj. 7. 09:31
 3/3 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy a BCE után [maximum BME lehet még előtte] a BGF en a legjobb képzés számvitelből meg gazdálkodás m.-ből..

Utolsó nyugi, nekem is tele a gatya emelt törivel is csak 310 körüli pontom lesz..Te is BGF gazdmen?

2014. máj. 7. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!