Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Biológia szak biológiatudás...

Biológia szak biológiatudás nélkül?

Figyelt kérdés

Szóval. Bocs ha hosszúra fog sikerülni. 13 éves, pályaválasztás előtt álló lány vagyok. Az álmom: orvosi egyetem. Pszichológus, pszichiáter vagy sebész szeretnék lenni. De van egy kis bibi. 5. osztályban kaptunk egy biológia tanárt, aki... hát enyhén szólva sz*rik a biológiára, csak hülyéskedünk egész órán. Biológia-kémia szakra szeretnék menni. Hát hogy őszinte legyek, a kémiatanár sem tud magyarázni, de eddig mindig 5-ös voltam (mindkét tantárgyból) - a pluszfeladatok miatt. Nagyon szeretnék biológia-kémia szakra menni, de ott biológiából kell szóbelizni. Ez 25 pont. A hozott jegyek is 25 pontosak, ez maximum lenne, mivel 8 éve kitűnő vagyok. 50 pont pedig a központi.

Mi lenne velem a szóbelin?? El tudnám végezni azt a négy évet??

Vagy pedig a másik lehetőség: megyek nyelvi szakra.

De onnan nem biztos, hogy felvesznek az egyetemre. Biosz szakkal inkább felvennének, nem?

Kérlek segítsetek. Esetleg egy Egri, Szilágyi Erzsébet Gimnáziumba járó biosz szakos diák??

2009. dec. 26. 19:31
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Te hányadik vagy? :)

eniko0202@hotmail.com

vegyél fel *-*

2010. márc. 13. 13:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!