Most ballagó 8. -asok! Küldenétek 1-2 képet (akár privátban), a felvételi téjékoztató kiskönyvetekről? (lent)
Figyelt kérdés
fontos lenne! 7.-es vagyok,és az ofő azt mondta,hogy meg kell néznem,hogy hogy néz ki! LÉGYSZI VALAKI!!:) előre is köszönöm!2014. ápr. 29. 23:00
1/14 kizártdolog válasza:
Akkor menj be a mellettetek lévő egyik nyolcadikos osztályba és nézd meg!
Bár lehet, hogy egy picit nehezebb, hisz élő emberekkel (gyerekekkel) kell kommunikálnod, nem a képernyőt tapogatnod. De egyszer ezt is meg kell tanulni. Légy bátor! Sok sikert! :)))
2/14 A kérdező kommentje:
jajj istenem...nem véletlenül írtam ki!! ott már mindenki kidobta,vagy odaadta
2014. ápr. 30. 15:05
3/14 anonim válasza:
Nyolcadikos vagyok, de... Nem tudom milyen könyvről beszélsz.:D
4/14 anonim válasza:
5/14 anonim válasza:
Én is 8.os vagyok,de nem vágom miről beszélsz...milyen kiskönyv?! :D
6/14 A kérdező kommentje:
b*meg...nemá',hogy nem tudjátok -.-" :D az van ráírva,hogy FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ
2014. máj. 1. 16:28
7/14 anonim válasza:
3-as vagyok...Hát nem tudom, Te hova jársz suliba, nálunk ilyen nem volt..Legalábbis nem értem mire gondolsz. :D
8/14 A kérdező kommentje:
hát én nem tudom,hogy te milyenbe jártál... mindenki kap ilyet,akit felvettek egy középsuliba! szóval.....
2014. máj. 2. 13:34
9/14 anonim válasza:
Hát te nagyon el vagy tévedve,nem tudom hova jársz,kislány,de mi járunk 8.ba,nem te,szóval valószínűleg jobban tudjuk,milyen felvételi tájékoztató van,vagy nincs.Jelen esetünkben nincs.Iskoláknak van felvételi tájékoztatója,max.megyénként kaphatnál ilyet,amibe benne van a megye összes középiskolája.De én semmilyen felvételi kiskönyvről nem hallottam,sőt megkérdeztem az egyik tanáromat,ő se,pedig egyetemet végzett.Oltási kiskönyv van max.
10/14 anonim válasza:
Miről beszélsz te? Azt hiszem tudom de azt már nem adnak a diákoknak adnak 1 nagyot minden osztálynak és kész aki akar megnézi amit akar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!