Tudnátok olyan szakmát mondani amihez egyáltalán nem kell matek?
Figyelt kérdés
Nem vagyok valami jó matekból. Kérlek írjatok olyan szakmát amihez nem kell matek. De! Megélek belőle itt Magyarországon.2014. ápr. 29. 06:45
11/11 anonim válasza:
Szia! Én nem vagyok egy nagy kitűnő tanuló. Általába négyeseket és ötösöket szerzek.Néha becsusszan egy két 3-as de ez még a legjobb tanulókkal is megesik. De most rátérek a lényegre! Ne az időt figyeld hogy mennyit tanulsz hanem azt hogy milyen hatékonyan tanulsz pl: 20 perc alatt megtanultad az anyagot és tök jól tudod.. de te azt nézed hogy mennyi időt töltöttél el a könyv fölött.. és akkor azt mondod magadba hogy nem tudod... a törihez és az egyéb magolós tantágyhoz pl a biológiához ajánlom a jegyzet írást.. de ahoz kell türelem és igényes nyugodt tanulás. zárkózz be a szobádba szellőztess egy kicsit hogy legyen friss levegő és kezd el türelmesen és ha unod akkor gondolj arra hogy nem akarsz csövi lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!