Szintén ezen a területen dolgozók/tanulók: környezetmérnök BSc után milyen MSc?
Úgy jöttem erre a szakra, hogy nem tudom, mi érdekel igazán, nem volt jobb ötletem és majd lesz ami lesz.
De megfogott időközben a téma.
Úgy átfogóan érdekel minden, tehát családi házak lehetséges megoldásai a környezet terhelésének csökkentése érdekében, az ökolábnyom csökkentése érdekében; ökoközösségek mit tehetnek, esetleg önkormányzatok.
Leginkább a műszaki dolgok érdekelnek, de nem túlságosan belemélyedve, hanem mindenbe belelátva és menedzselve a dolgokat.
Ha valami területet mindképp ki kell emelni: zaj- és rezgésvédelem, levegővédelem és megújuló energiák érdekelnek leginkább.
A településmérnöki MSc-t érdekesnek találnám, de elvileg azzal kitörölhetem. A biomérnökitől, vegyészmérnökitől félek a sok kémia miatt, meg még tanároktól is hallottam rosszat (hogy aki oda ment, azt kinevették/az kiesett).
A környezettudomány MSc érdekelne még, de arról is rosszakat hallok.
A környezetmérnök MSc maga is érdekelne, dehát... értelme állítólag nulla, főleg körny.mérnök BSc után.
Még esetleg mennék energetikával foglalkozó MSc-re, de konkrétan olyanról még nem hallottam. Nehezítheti a dolgokat, hogy mindentől hányingerem van, ami közgazdaságtan, gazdaság...
Valakinek van ötlete?
Valaki, ugyanilyen/hasonló érdeklődéssel, mit kezdett magával?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!