Milyenek az esélyeim?

Figyelt kérdés
waldorf gimi után hová vehetnek fel? tapasztalatok?
2009. dec. 23. 23:03
 1/6 anonim ***** válasza:
77%
Szakmát tanulhatsz, de diplomaszerzésre nagyon kicsi az esélyed.
2009. dec. 24. 11:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudjuk, mi van a fejedben?:) Mindegy egyéb meg csak általánosítás. Én azt javaslom, jelöld meg azt az iskolát, ami az álmod, tegyél meg mindent, hogy felvegyenek. Ezzel semmit nem veszíthetsz.
2009. dec. 24. 23:42
 3/6 anonim ***** válasza:

tegnap 11:58

Ezt te miből állapítottad meg? Járhat a világ legszarabb iskolájába, ha olyan érettségit ír, amivel felveszik egyetemre, akkor már az esélye megvan...

2009. dec. 25. 11:17
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

én is egy alter suliba járok, ha nem is waldorf

nemtudom, csak itt, vagy máshol is, de tényleg nem túl erős suli és nem is erre törekszik. De!!

de ha tényleg szeretnél valamit, nem nézik, hogy hol tanultál, csak az érettségidet. kábszereken voltam, egy évet kihagytam mert otthon is alig voltam, és most raktam le 150ből 148 pontosra az emelt történelem értettségimet előrehozva, pedig ilyen suliba járok. semmi sem attól függ, hogy hova jársz, hanem tőled! embereld meg magad..

2009. dec. 26. 01:02
 5/6 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem van esélyed.az h.Waldorfos voltál,nem jelenti h.hülye vagy.
2009. dec. 26. 10:52
 6/6 anonim ***** válasza:

előző vagyok.hasonló kérdés,sok érdekes válasz:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__magyar..

sztem amúgy nem a felvételi lesz nehéz,hanem megszokni a a hagyományos, oktatást.

2009. dec. 26. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!