BGF vagy Corvinus pénzügy és számvitel?
Már biztos hogy ezt a két sulit fogom megjelölni, csak kérdés, hogy melyiket tegyem elsőnek...
Melyik végzettségre buknak jobban a cégek a Corvinusos diplomára vagy a BGF-esre?
Melyik a keményebb?
Hol több a gyakorlat?
Hol jobb a diákélet?
Tapasztalatok?
Előre is köszönöm
18/L
lehet, de jelentősen elvette tőle a kedvem
de mondom, ez az én szubjektív véleményem, tapasztalatom, nem kell belőle semmit sem levonni
Egy másik hasonló kérdésre már válaszoltam, de ugyanezt tudom ide is írni, nézd el nekem, hogy egyszerűen átmásolom.
Más szavakkal megfogalmazni ugyanazt nem lenne sok értelme.
Aki rálát a témára és nem elfogultan ítéli meg, tudja, hogy Magyarországon a gazdasági képzésekben első a Corvinus.
És nem csak a neve miatt!!
A pénzügy és számvitelben a BGF is nagyon jó, de akkor is második.
Ha csak külön a számvitel szakirányt nézzük, akkor a BGF azt lehet mondani, hogy majdnem beéri a Corvinust.
Pénzügynél viszont egyértelmű, hogy melyik a jobb.
Arról nem is beszélve, hogy gazdaságelemzés illetve több nívós mesterszak csak itt van az országban.
A legkeményebbek és legkeresettebbek.
Ezek tükrében ki az aki lehúzza a Corvinust? Akinek savanyú a szőlő vagy nincsenek kellő ismeretei a témában és úgy akar véleményt alkotni.
Ha valaki kellően utánanéz, magától is rájöhet.
És innentől fogva lehet támadni meg mindent összehordani, a valóság szerintem fontosabb ismérv...
Persze ezzel sem muszáj egyetérteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!