Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » BGF vagy Corvinus pénzügy és...

BGF vagy Corvinus pénzügy és számvitel?

Figyelt kérdés

Már biztos hogy ezt a két sulit fogom megjelölni, csak kérdés, hogy melyiket tegyem elsőnek...

Melyik végzettségre buknak jobban a cégek a Corvinusos diplomára vagy a BGF-esre?

Melyik a keményebb?

Hol több a gyakorlat?

Hol jobb a diákélet?

Tapasztalatok?

Előre is köszönöm

18/L

2014. ápr. 25. 21:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

lehet, de jelentősen elvette tőle a kedvem

de mondom, ez az én szubjektív véleményem, tapasztalatom, nem kell belőle semmit sem levonni

2014. máj. 1. 16:28
 12/15 anonim válasza:
71%
Én is sokat gondolkodtam a két suli között, de nagy valószínűséggel a bgf mellett fogok dönteni.Jön valaki ide? :D
2014. máj. 1. 21:51
 13/15 anonim ***** válasza:
27%
Én akkor megyek oda, ha nem lesz meg a pontom corvinus költségtérítésesre. :)
2014. máj. 1. 22:57
 14/15 anonim ***** válasza:
50%
Én is akkor megyek a BGF-re ha nem lesz meg a Corvinus államira, persze én gazdinfora megyek
2014. máj. 1. 23:43
 15/15 anonim ***** válasza:
0%

Egy másik hasonló kérdésre már válaszoltam, de ugyanezt tudom ide is írni, nézd el nekem, hogy egyszerűen átmásolom.

Más szavakkal megfogalmazni ugyanazt nem lenne sok értelme.

Aki rálát a témára és nem elfogultan ítéli meg, tudja, hogy Magyarországon a gazdasági képzésekben első a Corvinus.

És nem csak a neve miatt!!

A pénzügy és számvitelben a BGF is nagyon jó, de akkor is második.

Ha csak külön a számvitel szakirányt nézzük, akkor a BGF azt lehet mondani, hogy majdnem beéri a Corvinust.

Pénzügynél viszont egyértelmű, hogy melyik a jobb.

Arról nem is beszélve, hogy gazdaságelemzés illetve több nívós mesterszak csak itt van az országban.

A legkeményebbek és legkeresettebbek.

Ezek tükrében ki az aki lehúzza a Corvinust? Akinek savanyú a szőlő vagy nincsenek kellő ismeretei a témában és úgy akar véleményt alkotni.

Ha valaki kellően utánanéz, magától is rájöhet.

És innentől fogva lehet támadni meg mindent összehordani, a valóság szerintem fontosabb ismérv...

Persze ezzel sem muszáj egyetérteni.

2015. nov. 30. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!