Szerintetek merre tanuljak tovább?
Figyelt kérdés
tehát most 7.-es vagyok, de már most gondolkodok rajta, hogy merre tovább... inkább az olyan tantárgyak érdekelnek, mint a matek, kémia, fizika.. és ezekből 5-ös is lettem (kivéve fizika, mert abból 4 és 5 között voltam és a tanár azt mondta, hogy most a 4-est adja, de ha év végén is így lesz akkor a jobbat fogja) a nyelvek is mennek csak nem nagyon érdekelnek és nem foglalkozom velük így azok is csak 4-5... Még töriből álltam félévkor négyesre, de most hajtok rá, hogy meglegyen az 5, remélem majd megadja... na tehát szerintetek gimnáziumba mennyek, vagy valami másba? ha oda akkor erősbe, vagy inkább valami gyengébbe???2014. ápr. 23. 20:20
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!