Mit tanuljak tovább?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok (lány), 5 éves német kéttannyelvű gimnáziumba járok, tehát még van egy évem. Rengeteg minden érdekel, de egyik tantárgyból sem vagyok kiemelkedően jó, ami nagyon zavar.. Ha minden jól megy, lesz felsőfokú nyelvvizsgám németből, és érettségim is. Emellett egy angol középfokú sem ártana, egyébként az angol a kedvenc tantárgyam, a többit nem szeretem. Ami érdekel: állatok (főleg kutya), angol nyelv, utazás, önismeret, filozófia, a világ amiben élünk, világűr, emberek, saját magam megtalálása, sci-fi filmek, egzotikus kultúrák. Akkor kicsit összegezve: érdekelnek az állatok, pszichológia, de utálom a biológia tantárgyat! :( Érdekel az utazás és nyelvek, de úgy tudom pl. idegenvezetőként, légiutas-kísérőként alig lehet elhelyezkedni. Ha szakot kellene mondani, turizmus-vendéglátást mondanám, viszont nagyon nem megy a matek,így ettől is félek. Nagyon érdekel pl. a kutyák viselkedése, vagy az önkéntesség egy kutyamenhelyen, vagy az emberek segítése, pl. Afrikában élő gyerekek segítése, megismerése. Lehet hülyén hangzik, nem tudom másképp leírni.. Annyi minden érdekel, és fogalmam sincs mit tanuljak, mi legyek, amiből meg is tudok nagyjából élni. Ja és, annyira álmodozó vagyok, szeretnék sok mindent elérni az életben, de kevésnek érzem magam. Álomvilágban élek..órákon is pl mindig rajzolgatok.

Elég sok mindent írtam most itt le magamról, lehet kicsit összevissza volt, de ha lennének páran, akik hosszabban tudnának válaszolni nekem, illetve írni rólam, hogy szerintük milyen irány a nekem való, azt nagyon megköszönném!

2014. ápr. 12. 18:43
 1/2 anonim válasza:
2014. ápr. 12. 22:17
 2/2 anonim ***** válasza:
Miért kéne most döntened? Amit leírtál az mind tök jó. Értelmes tizenévesre jellemző dolgok.Ha jól ennyire jól mennek a nyelvek még egyet tanulj meg valamilyen ritka nyelvet. pl. svéd Ez már maga el fog tartani..
2014. júl. 4. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!