Hol tanuljak tovább?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ezt nekem kell eldöntenem, de sajnos még nem tudom, hogy mit lenne érdemes, mert hiába tetszik meg valami, ha olyan alacsony a fizetés hogy nem tudok belőle megélni. Az egészségügyi területek tetszenek, de egyelőre csak ezt az egyetemet találtam: [link] Budapesten nincs erre lehetőség. Az ápoló, a mentőtiszt és a szülésznő tetszik. Ezek hogy keresnek? Ha bioszból és irodalomból érettségizem, az úgy jó? 16/L2014. febr. 19. 18:21
1/1 anonim válasza:
Nem nézted át alaposan Budapesten is van ilyen képzés..meg még Pécsen..és részben Gyulán és Szegeden és Miskolcon..Győrben is van egészségügyi felsőoktatás.
Ne törődj azzal hogy miből élsz meg..külföldön jól megfizetik a magyar eü diplomást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!