Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen szakmát tanuljak, ha...

Milyen szakmát tanuljak, ha Németországban szeretnék dolgozni/ élni?

Figyelt kérdés

gazdasági informatikus szakmám van, amivel itthon is kitörölhetem.

pék szakmára gondoltam szerezni, jobb ötletem nincs, viszont nem áll túl közel hozzám sajnos. németül ( még ) nem tudok. ötletek?

2014. ápr. 22. 21:54
 1/3 Vookie ***** válasza:
Péket, szakácst itt mindenki keres, és a jövöben sem várható, hogy betölthető minden munkahely. Szóval a munkaidők nem jók, de tuti biztos munka. De! Csak némettudással! Anélkül csak küszködés. És ez minden szakmára érvényes, úgyhogy először német, aztán -vagy együtt egy jó szakma. (Jó Informatikusokat is keresnek:))
2014. ápr. 23. 12:25
 2/3 A kérdező kommentje:
jó informatikus vagyok, csak épp inkább ilyen ezermester, egy sz@r semmirekellő szakmával ( nem én tehetek róla, de ez hosszabb sztori. ) a nyelvtudás lehet tényleg az egyik probléma még
2014. ápr. 24. 17:12
 3/3 anonim ***** válasza:
a gazdasági informatikus nem logisztikus? vagy valami hasonló? szerintem logisztikusnak is tanulhatnál!
2014. jún. 5. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!