Te melyiket választanád?

Figyelt kérdés
Amit tudni kell rólam: Nagyon szeretek videókat szerkeszteni, kisfilmet forgatni, forgatókönyvet írni. Ennek meg is van az eredménye, mert egy igen "magas" helyről kaptam elismerést. Érdekel ugyanakkor az informatika is, bár csak rendszergazdai szinten. Programozni annyira nem szeretek. Sokkal jobban szeretem inkább szerelgetni a gépeket. Szoktam esténként egyedi műszerfalakat, felniket tervezni papíron. Érdekel a légi irányítás is. Van egy kis érdeklődés az elektronika iránt is de az nem olyan nagy. Érdekel a légi irányítás is.Egy szimulátorban 32 pontot értem el. Ti melyiket választanátok? Melyikkel kellene továbbtanulni az egyetemen?

2014. ápr. 22. 14:41
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!