Mit csináljak? Segítenél a döntés felé vezető úton?
Hamarosan le kell adni a továbbtanulási lapokat. De nekem 1000 dolog kavarog a fejemben. Jó tanuló vagyok, a nagy család (kerianyuk, uncsitesók, stb) orvost szeretnének belőlem. De ezt én semmi esetre sem vállalnám, mert 5 év egyetem és 2 év gyakorlat az sok időt venne el az életből és én nem szeretném, hogy a karrieremet kiépítsem, gyerekre ne legyen időm, meg hasonlók...
apukám elektromérnököt akarna belőlem, mert én csinálok meg minden elektronikus dolgot a családban és ő ezt nagyon-nagyon szeretné!
anyukám gazdasági vezető, nekem pl. az a munka tetszene is, a köugazdaság foglalkoztatna, viszont nem vagyok benne biztos, hogy nem unnám meg 10 év után.
valamint érdekel még a szépségápolás is, a weblapjaim kb. negyede szépségápolásos oldal. magyarán a kozmetikusi szakma is foglalkoztat. a városban egy ilyen suli van, de az a "szörnysuli", mindenki azt mondogatja, hogy oda hülyék mennek, meg hasonlók... ami valóban igaz, oda a tipikus hüpik járnak, mert máshova nem veszik fel őket. én meg a 4,7-4,8-as átlagommal furán mutatnék ott.
Nem tudom hogy döntsek! Nem kimondottan konkrét választ kérek, csak azt, hogy mi segítene dönteni!
14/L
Ezu a te életed ne mások döntsenek hanem te!
De gondolkozz egy jól fizető állás később nagyon jó lehet!
Szerintem is semlegesbe menj, aztán majd úgyis eldöntöd. Én orvos akarok lenni, és először úgy volt, h "mateksuli"ba megyek. :D
...adddig meg legalább lesz időd gondolkozni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!