Minek tanuljak tovább?
Figyelt kérdés
Szóval szeretem a pszichológiát (csak az a baj h félek h nem jutok be:S) továbbá szeretem az irodalmat a történelmet a bioszt is. A matekot és a nyelveket ki nem állhatom. Szóval egyszerűen nem tudom h minek tanulhatnék tovább most vagyok 11- és majd emelt törit fogok tenni. Amúgy mindenféleképp Pestre szeretnék menni.. csak pár ötlet kéne h mi lehetnék minek tanulhatnék (amúgy ma ezt a kérdést 3jára teszem fel remélem ezúttal választ is kapok:))köszi előre is2009. dec. 20. 23:06
1/11 Teszto válasza:
EZ igy nehéz dolog neked kel eldöntened.
Orvosira biosz kémia matek, fizika kel, akkor azt felejtsd el.
pszichologia pedig nem huzos, nézz utánna mi kel hozzá és hasalj rá azokra.Olyan nincs h nem jutsz be ha tényleg komolyan veszed.!
2/11 A kérdező kommentje:
te vagy az első válaszoló köszi szépen h írtál:)én csak azt szeretném tudni h milyen lehetőségeim vannak még h mi az a szak ahol megállnám a helyem..tudom h nekem kell döntenem de én csak ötleteket várok :)
2009. dec. 20. 23:15
3/11 anonim válasza:
Nézd, ma már diplomásnak lenni amolyan alap. Aztán mindegy hol, milyen területen helyezkedsz el, ez elengedhetetlen manapság. Meglátod, nem beszélek hülyeséget, de persze erre mindenki csak utólag jön rá.
4/11 anonim válasza:
Minek diploma? Menjél kukásnak! Abból úgyis kevés van :D:D:D
5/11 anonim válasza:
6/11 anonim válasza:
Akarsz sok pénzt keresni? Akkor legyél ügyvéd. A pszicológus se rossz. Ezekhez humán tárgyak kellenek.
7/11 anonim válasza:
Túl sok a jogvégzett ember, nehéz állást találni jogi diplomával.
8/11 anonim válasza:
Ügyvéd? Marha sok van belőlük, és eleve nem fix időszakos a fizetésed. Ha sok ügyed van, akkor oké, ha nem akkor semmi pénzed nincs. Olyan mint a sinus görbe...
Az meg pláne, hogy elhelyezkedni alig lehet. Egyet mondok az ügyvéd baromi nagy szívás. Nem a legjobban keresőket kéne ilyenkor figyelni...
9/11 anonim válasza:
Tökéletesen egyetértek az első válaszolóval:)nincsen lehetetlen, ha tetszene a pszichológia, akkor tanulj sokat és simán elérheted, néz utána mindennek és aknázd ki a lehetőségeket, pl mondtad, hogy utálod a nyelveket, de érdemes lenne szerezned 1db középfokú nyelvvizsgát, mert az már +40pont és azaz emelt töri érettségivel , már +80pont összesen...sok sikert!nagyon drukkolok!ha kellene tanácsok, akkor tudok adni, csak írj privit:)
10/11 anonim válasza:
Ez nem így van.
Egy c közép +35 pont. Igy egy emeltel +75 pontja lenne. 5 pont azért fontos egy pszichológia szakon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!