Minek tanuljak tovább?

Figyelt kérdés
Szóval szeretem a pszichológiát (csak az a baj h félek h nem jutok be:S) továbbá szeretem az irodalmat a történelmet a bioszt is. A matekot és a nyelveket ki nem állhatom. Szóval egyszerűen nem tudom h minek tanulhatnék tovább most vagyok 11- és majd emelt törit fogok tenni. Amúgy mindenféleképp Pestre szeretnék menni.. csak pár ötlet kéne h mi lehetnék minek tanulhatnék (amúgy ma ezt a kérdést 3jára teszem fel remélem ezúttal választ is kapok:))köszi előre is
2009. dec. 20. 23:06
1 2
 1/11 Teszto válasza:

EZ igy nehéz dolog neked kel eldöntened.

Orvosira biosz kémia matek, fizika kel, akkor azt felejtsd el.

pszichologia pedig nem huzos, nézz utánna mi kel hozzá és hasalj rá azokra.Olyan nincs h nem jutsz be ha tényleg komolyan veszed.!

2009. dec. 20. 23:13
 2/11 A kérdező kommentje:
te vagy az első válaszoló köszi szépen h írtál:)én csak azt szeretném tudni h milyen lehetőségeim vannak még h mi az a szak ahol megállnám a helyem..tudom h nekem kell döntenem de én csak ötleteket várok :)
2009. dec. 20. 23:15
 3/11 anonim ***** válasza:
Nézd, ma már diplomásnak lenni amolyan alap. Aztán mindegy hol, milyen területen helyezkedsz el, ez elengedhetetlen manapság. Meglátod, nem beszélek hülyeséget, de persze erre mindenki csak utólag jön rá.
2009. dec. 21. 00:15
 4/11 anonim ***** válasza:
45%
Minek diploma? Menjél kukásnak! Abból úgyis kevés van :D:D:D
2009. dec. 21. 06:02
 5/11 anonim ***** válasza:
2009. dec. 21. 06:47
 6/11 anonim válasza:
Akarsz sok pénzt keresni? Akkor legyél ügyvéd. A pszicológus se rossz. Ezekhez humán tárgyak kellenek.
2009. dec. 21. 07:31
 7/11 anonim ***** válasza:
Túl sok a jogvégzett ember, nehéz állást találni jogi diplomával.
2009. dec. 21. 15:56
 8/11 anonim ***** válasza:

Ügyvéd? Marha sok van belőlük, és eleve nem fix időszakos a fizetésed. Ha sok ügyed van, akkor oké, ha nem akkor semmi pénzed nincs. Olyan mint a sinus görbe...

Az meg pláne, hogy elhelyezkedni alig lehet. Egyet mondok az ügyvéd baromi nagy szívás. Nem a legjobban keresőket kéne ilyenkor figyelni...

2009. dec. 22. 00:39
 9/11 anonim ***** válasza:
Tökéletesen egyetértek az első válaszolóval:)nincsen lehetetlen, ha tetszene a pszichológia, akkor tanulj sokat és simán elérheted, néz utána mindennek és aknázd ki a lehetőségeket, pl mondtad, hogy utálod a nyelveket, de érdemes lenne szerezned 1db középfokú nyelvvizsgát, mert az már +40pont és azaz emelt töri érettségivel , már +80pont összesen...sok sikert!nagyon drukkolok!ha kellene tanácsok, akkor tudok adni, csak írj privit:)
2009. dec. 25. 14:04
 10/11 anonim ***** válasza:

Ez nem így van.

Egy c közép +35 pont. Igy egy emeltel +75 pontja lenne. 5 pont azért fontos egy pszichológia szakon.

2009. dec. 25. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!