Milyen szakra mehetnék? Mi lehetnék? Mit tanulhatnék ezekkel az adottságokkal?
szóval szeretem a pszichológiát (csak az a baj h félek h nem jutok be:S)továbbá szeretem az irodalmat a történelmet a bioszt is. a matekot és a nyelveket ki nem állhatom.
szóval egyszerűen nem tudom h minek tanulhatnék tovább most vagyok 11- és majd emelt törit fogok tenni.Amúgy mindenféleképp Pestre szeretnék menni :) előre is köszönöm a segítséget
Nekem is hasonló érdeklődésem van azzal a különbséggel,hogy én a nyelveket is szeretem...A pszichológia szakokra tényleg magas a ponthatár,de szerintem azért próbáld meg...valszeg én is ezt fogom tenni...:)Azok alapján amiket szeretsz szóba jöhet töri szak,magyar szak vagy akár kommunikáció is...
Ha az emelt törid jól sikerül az jócskán dob majd a pontszámodon,szóval hátha mégis össze jön a pszichológia.:)
Én is Pesten szeretnék továbbtanulni,ezen az oldalon fel vannak sorolva a budapesti felsőoktatási intézmények:
Remélem,hogy tudtam segíteni!:)16/L
Az tök jó lenne...:D
Előre is boldog új évet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!