Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha pszichológus akarok lenni,...

Ha pszichológus akarok lenni, milyen főiskolára/egyetemre, milyen szakra kell mennem?

Figyelt kérdés
2009. dec. 18. 21:35
 1/5 anonim válasza:
Egyetemen bölcsész karon belül pszichológia szakra. Pl. ELTE, Debreceni Egyetem stb.
2009. dec. 18. 21:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Olyanra, ahol van pszichológia szak.

Bölcsészkaron belül szokott lenni, kivéve az ELTÉN, ott van külön Pedagógiai és Pszichológiai Kar.

Nem szeretnék bunkó lenni, csak már körülbelül ez a 10. olyan "Ha pszichológus akarok lenni..." kérdés, amire válaszoltam, szóval légyszíves használd a keresőt oldalt.

Hasznos oldal még a felvi.hu, ahol mindent megtalálsz.

2009. dec. 18. 21:49
 3/5 anonim ***** válasza:
És a felvételt nem adják "ingyen"
2009. dec. 18. 22:47
 4/5 anonim válasza:

SZTE-n is nagyon jó pszichológus. Hallomásból tudom, halgatóktól.

Nehéz, sok pont kell, és nem is tud igazán elhelyezkedni Mo-n, külföldi kijutáshoz kár egy pár millio félrerakva..

Vannak más szakok amivel emberekkel lehet foglalkozni, beszélegetni.

2009. dec. 19. 12:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Azt azért vedd tudomásul, hogy csökkentették a bölcsész képzéseknél a felvehető helyeket. Ergo jövőre még magasabb lesz a pont. Úgy mint a jognál... (ott is csökkentették, elég szép számmal)
2009. dec. 19. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!