Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szlavisztikások, válaszolnátok?

Szlavisztikások, válaszolnátok?

Figyelt kérdés

"Az alapképzést elvégzett szlavisztikai szakemberek a szláv kultúra általános ismerete mellett egy szláv nyelvet legalább középfokú, egy másik szláv nyelvet alapfokú szinten szóban és írásban használni tudnak."

Akkor miért mondja mindenki,hogy egy év alatt meg kell tanulni felsőfokon,különben kiszórnak?

+A másik szláv nyelvvel mi a helyzet?Azt is illik felsőfokon tudni?

2009. dec. 17. 17:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Ezt én sem értettem, de a mindenkinek van igaza, az első szláv nyelvet felsőfokon kell tudnod, hogy a második évtől értsd, hogy miről szólnak az órák, mert akkor már főleg az adott nyelven lesznek az órák. A második szláv nyelvből én spec az alapot sem ütném meg, de meglett.
2009. dec. 17. 20:19
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát,köszi szépen,érdekes:)
2009. dec. 17. 20:25
 3/3 anonim válasza:
hát nem tudom, nálunk egy év alatt kb az alapfokig jutottunk el az első szláv nyelvvel...:S és nem azért, mert nem vagyunk szorgalmasak.:) hanem mert annyira nem kiváló az oktatás. (ez cseh szak) de ki kell menni részképzésre, ott megtanulod a nyelvet.:)
2010. jan. 26. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!