Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Iparművészeti egyetem, tervező...

Iparművészeti egyetem, tervező grafika szakirány? (mappa)

Figyelt kérdés

Már elkészítettem 2 db 50x70 cm-es logó terves papírt, amin csak logók vannak, 1 db illusztrációs papírt, amin grafikák vannak, 1 db plakátterv,1 db arcluatterv(logó, levélpapír, boríték,matricák,weboldalterv. + a meghirdetett feladat 2 db 50x70 cm-es. És +4 arculat terves papír, amit még alkalmazott grafika okjs vizsgamunkára készítettem. (logó, pólótervek, boríték, névjegykártya, weboldalterv, illusztrációk, pólócimke.

Általában a tanároknak a grafikáim szoktak tetszeni, viszont az akt rajzolás a gyengém, még a portré megyeget, de az akt sajnos nem megy. Ha a mappába csak egy aktot tennék, ami szerintem talán még megfelelő, és inkább több portrét, koponya rajzot, csendéletet (festett, ceruzával rajzolt) esetleg így is van esélyem tovább jutni?

A válaszokat előre is köszönöm!

2014. márc. 24. 09:31
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Én is ma küldöm. Szerintem még fognak fogadni, remélem engem is.
2014. ápr. 18. 20:40
 22/35 anonim ***** válasza:
Ti aztán nem vagytok szívbajosak, ma befizetni ...
2014. ápr. 18. 21:40
 23/35 A kérdező kommentje:

Én félre értettem, amit irtak, és azt hittem csak 5 nappal előtte lehet. Többször elkellett volna olvasnom. :)

Mindegy. A képzőn küldtek levelet csekkel, és nincs ilyen megszabás. :) Én oda is jelentkeztem meg még Egerbe, valamelyik összejön majd szerintem :)

Nektek is sok sikert! :)

2014. ápr. 19. 09:13
 24/35 anonim válasza:
19es vagyok , nekem is ez volt, hogy nem olvastam el figyelmesen es azt hittem hogy 5 nap...
2014. ápr. 19. 10:22
 25/35 anonim ***** válasza:
bakker ... szívás :/ de talán elfogadják a befizetéseiteket
2014. ápr. 19. 11:16
 26/35 anonim ***** válasza:
Sok sikert minden felvételizőnek! :)
2014. ápr. 19. 14:23
 27/35 anonim válasza:
én erről le is késtem.. és úgy döntöttem, hogy mivel nem tudom megcsinálni a kötelezőt, nem megyek el felvételizni :D addig képzőművészeti, vagy találtam egy jó magánsulit. ott kiképeznek és legközelebb a mome is szóba jön. sok sikert :)
2014. ápr. 19. 16:46
 28/35 A kérdező kommentje:
Én kiestem :)
2014. ápr. 23. 19:02
 29/35 anonim válasza:
Sziasztok! Én is úgy voltam vele h megyek,és tegnap akartam kinyomtatni a 15db képet + a 2db kötelező feladatosat,de közölték h a 50x70-es színes képeket csak 1-2 napon tudják elkészíteni o.o így én se mentem el,majd a 28.-ai képzőművészetire megyek,addigra meg megpróbálkozom a Foto shopnál elkészítettni a képeket,hátha az pénztárca barátabb ,mert a nyomdánál 31000 lett volna 15 db kép o.o Ti milyen módszerrel oldjátok meg a 15 db képet? mert a nyomda ára eléggé horror :S
2014. ápr. 23. 19:39
 30/35 anonim ***** válasza:
Én is kiestem ... :)
2014. ápr. 23. 21:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!